Opskrifter

Nemme & julede opskrifter med CBD

Uanset om du har dit helbred i tankerne, eller om du foretrækker det søde eller det salte – vi håber, du kan tilføje lidt glæde og CBD til julen. Vi har samlet 3 nemme opskrifter, der tilfredsstiller både dine salte og søde “cravings”. For alle opskrifter anbefaler vi, at du tilføjer CBD Olie som en sidste topping for at undgå at nedbryde olien under madlavning.

Vegansk Pebermynte Mokka med CBD

Forberedelse og tilberedningstid: 10 minutter
Portioner: 2 krus

Med julen lige rundt om hjørnet er der intet bedre end at nyde en varm drik, mens du sidder udenfor og nyder den friske luft eller indenfor pakket ind i et hyggeligt tæppe sammen med dine kære. Dette er en super hurtig og nem opskrift, der tager mindre end 10 minutter at lave, men derimod smager af en million!

Ingredienser

  • 1 ½ kop vegansk mælk (vi er vilde med havremælk for at gøre den lidt sødere)
  • 2 teskefulde myntesirup
  • 1 ½  kop stærk brygget kaffe
  • 2 teskefulde kakaopulver
  • Vanilje ekstrakt
  • Sukker (efter smag)
  • CBD Olie (enhver koncentration)

Pynt

Velkomsttilbud

Kun for nye kunder tilbyder vi følgende kuponkode til 12% rabat på din første ordre.
* gældende for alle Nordic Oil produkter

drops
Icons/UI/fast-delivery Hurtig levering
Icons/UI/plant Lavet af naturen
Icons/UI/security Sikker betaling
  • Chokoladedrys
  • Vegansk flødeskum (eller brug kokosfløde som et andet ikke-mejeri alternativ)

Tilsæt mælk i en gryde og kog det. Rør kakaopulveret ind i, sænk varmen og lad det simre.

Rør den bryggede kaffe, myntesirup og vanilje ekstrakt ind og bland alle ingredienser. Til den søde tand kan du tilføje en teskefuld sukker og lade det opløses.

Server drikken i store krus. Tilsæt et par dråber af din foretrukne CBD Olie til drikkene, og top herefter med flødeskum og chokoladedrys efter behov.

Læn dig tilbage, nyd det og slap af!

Traditionel Græskarsuppe med CBD

Forberedelsestid: 20 minutter
Tilberedsningstid: 10-15 minutter
Servering til 2

Denne opskrift på græskarsuppe er  af en traditionel indisk madlavningsmetode, hvor man blander sinspireretæsonbestemte efterårsingredienser og håndplukkede krydderier. Græskar er et godt valg til at reducere humørsvingninger og forbedre mental sundhed.

Ingredienser

  • 2 spiseskefulde klaret smør (Ghee) / kan erstattes af olivenolie
  • 250-300g gul græskar
  • 1 mellemstort løg (150-170 g)
  • 5-6 fede hvidløg
  • 1-2 knivspids ingefær
  • 500ml grøntsagsvand

Krydderier

  • ¼ spiseskefuld gurkemeje pulver
  • ½ – 1 spiseskefuld rød chili pulver eller flager (efter smag)
  • 5-8 peberkorn
  • ½ spiseskefuld spidskommen
  • 1 laurbærblad
  • 2 kryddernellike
  • 1 knivspids kanelstand eller 1/2 spiseskefuld kanelpulver
  • Salt efter smag

CBD

  • CBD Olie or CBD/CBG Krystaller
  • ¼ – ½ tspiseskefuld kokosolie
  • ¼ – ½ spiseskefuld honning

Pynt

  • Koriander/persille
  • Frisk fløde (brug kokosfløde som et alternativ til ikke-mejeri alternativ
  • 2 tynde skiver æble

Avanceret: Tørstegt græskarfrø, groft formalet og tilsæt som topping.

Forberedelse

Hak løg, hvidløg og ingefær groft. Hak græskar i mellemstore firkantede terninger.

Bring en lav pande til opvarmning på komfuret og tilsæt ghee (klaret smør). Lad ghee smelte uden røg.

Tilsæt følgende ingredienser en efter en. Spidskommen, laurbærblad, kanel, hakket hvidløg, ingefær, nelliker og peber. Hvis du foretrækker at bruge olivenolie, skal du tilføje ingredienserne, når det bliver varmt.

Sauter i ca. 10 sekunder, tilsæt derefter de hakkede løg og sauter indtil de bliver gennemsigtige.

Tilsæt de hakkede græskar, og rør det godt rundt, så smagene kan blive blandet. Efter et minut eller tos stegning tilsættes gurkemeje pulver, chilipulver og salt efter smag. Bland godt.

Tilsæt grøntsagsvand og tildæk panden. Kog i 5-7 minutter, indtil græskarterningerne er bløde og bouillonen er reduceret.

Fjern fra varmen, og sæt den til side i 5-6 minutter. Fjern laurbærbladet fra den kogte bouillon og overfør indholdet til en foodprocessor eller en blender for at lave en jævn tyk masse. Når du er færdig hældes den blandede suppe gennem en si og ned på kogepanden. Du kan bruge en ske til at blande alle ingredienserne og rør massen sammen.

Lad suppen igen koge i 1-2 minutter og tag den af varmen.

Tilsæt CBD olie eller CBD/CBG krystaller i din suppe

Som det sidste trin tilsættes den nødvendige mængde CBD. Bland det godt sammen og fortsæt med at pynte.

For at tilføre CBD/CBG krystaller i din suppe skal du smelte kokosolien ved hjælp af vandbad. I en lille skål skal du tilføje din ønskede mængde af CBD/CBG krystaller, smeltet kokosolie og honning. Bland godt og rør blandingen i din varme suppe

Pynt med tynde skiver af æbler i midten, drys koriander/persille.

Figenbudding med CBD

Forberedelsestid: 45 minutter
Tilberedningstid: 20-25 minutter
Servering til 4-6

Uanset om du vil forkæle dig med en sød nydelse, der skal deles eller testes med venner og familie – disse kager vil vise sig at være en god tilføjelse til enhver ferie eller hyggelig tid derhjemme.

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hakkede tørrede udstenede dadler
  • 1/2 kop hakkede tørrede figner
  • 2 kopper vand
  • 1 teskefuld bagepulver
  • 100g (7 spieskskefulde) smør, blødgjort til stuetemperatur
  • 1 kop ahornsukker

(du skal muligvis bruge en foodprocessor for at være sikker på at du får strukturen fin)

  • 2 æg
  • 2 1/2 kopper selvstigende mel
  • 75g mørk chokolade, revet
  • Smør til belægning af fad

Sauce

  • 2 kopper brun eller ahorn sukker
  • 2 kopper piskefløde (kan erstatte kokosnødcreme)
  • 200 gram smør
  • Friske figner, kvartet, til pynt
  • Vaniljeis, valgfri
  • Flødeskum, valgfri (brug kokosfløde som et ikke-mejeri alternativ)
  • CBD olie

Forvarm ovnen til 175 grader. Sæt smør ud for at det bliver stuetemperatur.

Kombiner dadler, tørrede figner og vand i en mellemstor gryde, og bring blandingen i kog over mellem varme. Fjern gryden fra varmen, og rør bagepulveret ind. Lad afkøle i ca. 5 minutter, kom det derefter i en mixer/blender og kør massen helt glat.

Brug en håndmixer til at fløde smørret og ahorn sukkeret i en stor skål. Tilsæt æggene og pisk godt. Fold melet, den purerede daddel blanding og chokoladen ind.

Brug en spatel til at øse blandingen i 4-6 smurte, 1-kop individuelle ramekins, fyldes lidt under halvvejs. Sæt i ovnen og bages i 20 til 25 minutter.

Forbered saucen ved at røre ahornsukker og fløde i en medium gryde over svag varme. Lad det simre på lavt, indtil sukkeret opløses. Hæv varmen og kog den, reducer derefter varmen og lad den simre i 5 minutter. Tilsæt smørret og rør, indtil det er inkorporeret.

Fjern ramekins fra ovnen og lad dem stå i 10 minutter. Kan serveres i ramekinen eller på en lille serveringsplade. Brug en skrællekniv, der er skåret over toppen af ​​buddingerne for at tilføje CBD-olie.

Hæld saucen i krydset i midten af ​​hver budding, og hæld derefter mere sauce over buddingerne, så sauce og CBD kan suge lidt ind. Top med friske figner og vanilleis eller stærkt flødeskum. Serveres varm.

Skriv et svar