Kurv
I alt
999,95 kr
Billede af CBG Hamp Te
Billede af CBG Hamp Te
Billede af CBG Hamp Te

CBG Hamp Te

Ikke på lager
79,95 kr

Vores CBG Hamp Te indeholder 1,8% CBG. CBG hamp er dyrket og håndplukket med kærlighed på økologiske gårde. Hampen er fra den franske hampsort Santica, som er kendt for dets indhold af CBG.

CBG står for Cannabigerol og indeholder ingen THC.

CBG hamp bringer alle de grundlæggende processer i kroppen i balance og støtter immunforsvaret. CBG te har en positiv effekt på hjertet, muskler og led og derudover påvirker det også kolesterol- glukoseniveauet i blodet positivt. Teen kan give dig en bedre søvnkvalitet og forbedre din fordøjelse. CBG Hamp Te har ikke en euforiserende virkning på kroppen.

Hvad er CBG?
Cannabigerol er en af de mange komponenter, som findes i cannabisplanten. Cannabigerol er den ikke-syreholdige udgave af cannabigerolicsyre. CBG er et ikke-euforiserende cananbinoid, hvilket betyder, at man ikke bliver høj eller skæv af produktet. CBG er kendt for at være godt til at behandle grøn stær og mindske inflammation i tarmene. Europæisk forskning viser også, at CBG kan fungere som et effektivt antibakterielt middel.

Teen er pakket i en brun papirspose.

For at lave teen skal du bruge 1 spiseske af blandingen til 250-300 ml vand og lade det trække i 2-5 min. afhængig af hvor stærk du ønsker teen

  • Teen har en holdbarhed på 6-12 mdr.
  • Bør opbevares tørt og væk fra direkte sollys.
  • Dette produkt bør ikke indtages af gravide eller ammende.
  • Produktet bør opbevares uden for børns rækkevidde.
  • 30g
  • Hamp 1.8% CBG (blomster, blade og frø)

Kunder som har købt denne vare købte også