KAN BIER LAVE CANNABIS HONNING?

Update:
bi-på-en-blomst

Manden, der kalder sig selv for “Nicholas Trainer-bees”, blev noget af en legende blandt biavlere og cannabis entusiaster. Han hævder, at han har trænet sine bier til at fremstille honning fra cannabisplanter og dette gør han fordi, han har været i stand til at gøre det, som ingen andre har været i stand til at gøre før.

Nicholas er en 40-årig mand, der bor i Frankrig. Ud over at være en biavler, en håndværker og en låsesmed, er han også en officiel støtter af cannabis. Han har brugt kaldenavnet “trainer-bees” i mere end 20 år. Dette skyldes, at han altid har haft glæde af at tilbringe tid med alle slags dyr, især insekter og frem for alt bier. Han observerer dem, og ifølge ham træner han dem, så de opfører sig, som han ønsker.

Canna-honning er totalt meget en ting

Cannabis og honning har meget til fælles. Cannabis og honning er naturlige produkter, der produceres med minimal menneskelig indgriben og har utrolige sundhedsmæssige fordele. Nicholas har med succes fundet en måde at kombinere sin kærlighed til biavl og lidenskab for cannabis i et.

Ved at træne sine bier til at samle harpiks fra cannabisplanter har Nicholas været i stand til at hjælpe dem med at producere cannabis honning. Nicholas trænede tidligere sine bier til at indsamle sukker fra frugter i modsætning til de blomster, som de normalt ville gå til, så det næste trin var at træne dem til at indsamle cannabisharpiks i stedet.

I tilfælde af at du spekulerer om bierne påvirkes af cannabisen, så er svaret nej. Bierne påvirkes ikke af cannabinoiderne i harpiksen de spiser. Dette skyldes, at bier, i modsætning til mennesker, ikke har et endocannabinoid-system. Så bare rolig, bierne er helt sunde!

”Alt, der passerer gennem en bi’s krop, er forbedret,” sagde han. Harpiksen optaget fra træer og planter, inklusiv cannabis, omdannes til propolis, som er antiseptisk, antibiotikum, antisvampisk og antibakterielt. Bierne bruger også harpiksen fra enhver sort, hvilket betyder, at der næsten er ubegrænsede muligheder for at skabe forskellige slags canna-honning.

Nicholas rejse med cannabis

Nicholas personlige rejse med cannabis startede, da han begyndte at forstå, at medicinsk marihuana ville hjælpe ham med hans tendens til at være hyperaktiv. Som barn begyndte han at få mange problemer i skolen, fordi han var hyperaktiv, hvilket til sidst førte til, at han droppede ud. Kort efter at han forlod skolen, indså han at brugen af cannabis til medicinske formål hjalp ham med at tackle hans tilstand.

Kritik

Nogle online-kommentatorer har kritiseret canna-biavlernes påstande. ”Bier suger nektar op, ikke pollen,” skrev en person på Facebook. ”De suger nektar op på grund af det høje sukkerindhold.”

Ifølge “Bumblebee Conservation Trust” er påstandene om canna-honning rigtige. Darryl Cox, informationsmedarbejder, sagde: ”Bier kan indsamle cannabis pollen, hvilket potentielt ville være berusende. Der er en type honning produceret fra bier i bjergene i Nepal, som lokalt er kendt som ‘Mad honey’

Bier i Nepal producerer en særlig kraftig type honning, der ser ud og smager meget anderledes end hvad du kan finde hos købmanden. Denne type honning har en lidt mere hallucinogen effekt end din gennemsnitlige honning. ‘Mad honey’ er lavet af bier, der lever af rhododendron blomster, der giver honningen dens psykoaktive effekter.

Nicholas har mere end 16.000 Facebook-følgere, og de leder efter noget, som ingen andre kan tilbyde: smukke fotos af cannabis planter med bier. Det, der virkelig er specielt ved dette projekt, er, at det vil inspirere andre til at lave biavl som en hobby. Dette er en enorm fordel for miljøet, da bipopulationen er afgørende for miljøet og er i øjeblikket faldende over hele verden.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.