Hvad er ISO 22000:2018?
ISO 22000:2018 er en international standard, der hjælper en organisation med at implementere et styringssystem for fødevaresikkerhed. Denne certificering betyder, at en virksomhed er blevet kontrolleret og godkendt af en uafhængig fødevaresikkerhedsmyndighed. Dette sikrer også, at dets produkter er sikre og regulerede.
Fødevaresikkerhed
-
Kvalitetsstandarder
Kun virksomheder med de højeste standarder for fødevaresikkerhed kan opnå en ISO 22000-certificering.
-
Sundhed og sikkerhedsforanstaltninger
Reduktion af fødevarerisici resulterer i bedre sundheds- og sikkerhedsforhold for kunder og medarbejdere, der kommer i kontakt med virksomhedens produkter.
-
Gennemsigtighed
ISO 22000 giver mulighed for øget gennemsigtighed i virksomhederne og forbedrer produkternes sporbarhed.
-
Kundetilfredshed
Virksomheder med et fødevaresikkerhedssystem er bedre rustet til at levere pålidelige produkter, der opfylder kundernes krav.
-
Global anerkendelse
ISO 22000 er en internationalt anerkendt standard og kan forbedre en virksomheds omdømme over for kunder, leverandører og tilsynsgrupper verden over.
CBD EKSPERTER
Vores kvalitetseksperter
-
Rick Noteboom
KVALITETSMANAGER HOS NORDIC OIL
Rick er leder af kvalitetsafdelingen hos Nordic Oil og har over 10 års erfaring med kvalitetsstyring og udvikling af højteknologisk fødevareproduktion. Sammen med resten af kvalitetsteamet sikrer Rick, at hvert enkelt Nordic Oil produkt er af højeste kvalitet.
-
Sanne Kraak
KVALITETSANSVARLIG HOS NORDIC OIL
Sanne er ekspert i sundhed og ernæring og har en baggrund inden for fødevarer og ernæring, og som Quality Officer hos Nordic Oil fører hun tilsyn med produktionen af alle vores produkter, lige fra softgels til hudpleje.