Hvad er ISO 22000:2018?

ISO 22000:2018 er en international standard, der hjælper en organisation med at implementere et styringssystem for fødevaresikkerhed. Denne certificering betyder, at en virksomhed er blevet kontrolleret og godkendt af en uafhængig fødevaresikkerhedsmyndighed. Dette sikrer også, at dets produkter er sikre og regulerede.

Se vores ISO certifikat

Icons/UI/forth
Loborant fylder flaske med CBD

KVALITETSSIKRING

Fødevaresikkerhed

Alle virksomheder, der tilbyder produkter, der er beregnet til at blive indtaget, har et ansvar for at sikre deres produkters sikkerhed og deres kunders sundhed. ISO 220000:2018 er en uafhængig standard for fødevaresikkerhed, der hjælper virksomheder som Nordic Oil med at identificere og kontrollere risici for fødevaresikkerhed. Det er en international standard, der sikrer, at organisationer er i stand til at identificere og håndtere risici og dermed forbedre præstationerne i forbindelse med fødevaresikkerhed.

Vores kvalitet

 • Stjerne-ikon

  Kvalitetsstandarder

  Kun virksomheder med de højeste standarder for fødevaresikkerhed kan opnå en ISO 22000-certificering.

 • Ikon af et ark med et symbol for førstehjælp

  Sundhed og sikkerhedsforanstaltninger

  Reduktion af fødevarerisici resulterer i bedre sundheds- og sikkerhedsforhold for kunder og medarbejdere, der kommer i kontakt med virksomhedens produkter.

 • Ikon af en luge

  Gennemsigtighed

  ISO 22000 giver mulighed for øget gennemsigtighed i virksomhederne og forbedrer produkternes sporbarhed.

 • Hjerte-ikon

  Kundetilfredshed

  Virksomheder med et fødevaresikkerhedssystem er bedre rustet til at levere pålidelige produkter, der opfylder kundernes krav.

 • Globus med hakke-ikon

  Global anerkendelse

  ISO 22000 er en internationalt anerkendt standard og kan forbedre en virksomheds omdømme over for kunder, leverandører og tilsynsgrupper verden over.

CBD EKSPERTER

Vores kvalitetseksperter

 • En laboratorietekniker tester CBD-olien

  Rick Noteboom

  KVALITETSMANAGER HOS NORDIC OIL

  Rick er leder af kvalitetsafdelingen hos Nordic Oil og har over 10 års erfaring med kvalitetsstyring og udvikling af højteknologisk fødevareproduktion. Sammen med resten af kvalitetsteamet sikrer Rick, at hvert enkelt Nordic Oil produkt er af højeste kvalitet.

 • En laboratorietekniker tester CBD-olien

  Sanne Kraak

  KVALITETSANSVARLIG HOS NORDIC OIL
  Sanne er ekspert i sundhed og ernæring og har en baggrund inden for fødevarer og ernæring, og som Quality Officer hos Nordic Oil fører hun tilsyn med produktionen af alle vores produkter, lige fra softgels til hudpleje.