Nordic Oil x Growing Trees

Update:
Nordic Oil x Growing Trees

Den 22. april er det International Earth Day.

Hos Nordic Oil forsøger vi at gøre vores indsats for at hjælpe miljøet. Sidste efterår samarbejdede vi med ReSea-projektet for at hjælpe med at indsamle plast fra verdens have og lykkedes med at fjerne over 3000 kg affald. Men dette var ikke en engangsindsats for os. Hos Nordic Oil er vi stolte af at arbejde hen imod at være en bæredygtig organisation og ønsker at fortsætte vores arbejde med at støtte miljøinitiativer.

På Earth Day 2021 samarbejder vi med den danske organisation, Growing Trees, om at plante 1 træ for hver ordre, der afgives i ugen fra d. 19.-25. april.

Den internationale Earth Day fejres hvert år i over 150 lande rundt om i verden. Det blev fejret for første gang i 1970, da den dengang 25-årige studerende ved Harvard Kennedy School, Denis Hayes, som i dag er en berømt advokat for miljøret og solenergi, tog initiativ og koordinerede den første Earth Day. Siden da har netværket omkring denne dag udvidet sig i alle hjørner af verden.

Som en stor tilhænger af miljøinitiativer ønsker Nordic familien også at give tilbage til naturen – for uden en hjælpende hånd fra vores planet ville vi ikke være i stand til at hjælpe dig.

Hvorfor gør vi det?

Træer er afgørende for at opretholde kvaliteten af den luft, vi indånder. Men de er truet. Der ødelægges globalt 900 millioner træer hvert år. Dette ødelægger økosystemer, fremskynder den globale opvarmning skader luften. Det er tid til at handle nu.

Og det er ikke kun planeten, der har brug for hjælp til at trække vejret. Nu om dage lider vi alle af mere stress og angst end nogensinde før. Med presset fra at arbejde hjemmefra, hjemmeundervisning af børnene, holde os selv og vores kære sunde og finde tid til at opretholde sociale relationer, er vi alle nødt til at give os tid til at trække vejret dybt og slappe af.

Derfor fejrer vi i ugen fra d. 19.-25. april Earth Week hos Nordic. Til ære for den internationale Earth Day på den 22. april lancerer vi Breathe Out, som er en kampagne, der sigter mod at hjælpe både os selv og planeten med at trække vejret.

Growing Trees

På dette års Earth Day har vi indgået et samarbejde med Growing Trees Denmark, som er en organisation baseret i Danmark. Growing Trees er grundlagt af Lars Heiselberg Vang Jensen og Kim Nielsen tilbage i 2012, med et mål om at plante 1 million træer for at beskytte drikkevand og reducere CO2.

Siden da har de arbejdet hårdt for at gøre deres vision til virkelighed ved at etablere nye skove i Danmark i samarbejde med danske kommuner, kirker og Naturstyrelsen. I sommeren 2019 etablerede de deres første pilotprojekt i Ghana for at stå foran deres ambitiøse Savannah Forest and Landscape Restoration Program.

Opsummering

Planeten har nu, mere end nogensinde før, brug for en hjælpende hånd. På dette års Earth day er vi stolte over at samarbejde med Growing Trees, for at yde vores indsats for at hjælpe planeten med at trække vejret. Og det er ikke kun planeten; gennem hele ugen deler vi gode tips at lindre stress og opnå bedre velvære, for at hjælpe dig med at sætte mere fokus på dig selv.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.