Nordic X ReSea Projektet

Update:
Nordic X ReSea Projektet

Hos Nordic Oil står vi i gæld til naturen, så derfor vil vi gerne give lidt tilbage. Til dette års Black Friday har vi indgået et samarbejde med ReSea-projektet, for at hjælpe med at gøre kloden til et sundere sted. For hver ordre, der gennemføres mellem onsdag d. 25. november 2020 og tirsdag d. 1. december 2020, indsamler vi ¼ kg plast fra verdenshavene.

Vores mission er at gøre CBD tilgængelig for alle, der kan drage fordel af det, og uden naturens hjælpende hånd er dette ikke muligt. At tage hånd om sig selv starter med at tage hånd om verdenen omkring sig.

Hvorfor gør vi dette?

Investeringer er en af mange veje til vækst og forandring. Uanset om investeringen indebærer økonomi, tid eller følelser, har det vi investerer i en tendens til at vokse.

Med massive miljøødelæggelser og en eskalering i den globale opvarmning i alarmerende hastighed, er det op til hver og en af os at gøre vores ypperste indsats for at beskytte miljøet. Med et stigende antal miljøorganisationer, der i dag former og lægger stor energi i at skabe bæredygtige og langsigtede løsninger, kan selv den mindste indsats i sidste ende føre til store forandringer i måden, hvorpå vi behandler vores menneskelige forbrug og affald.

ReSea-projektet

Denne vinter har vi hos Nordic Oil besluttet os for at investere en del af vores overskud i at rense vores verdenshave. Vi har valgt at indgå i et samarbejde med ReSea Project, som er en dansk organisation, der har forpligtet sig til at rense verdenshavene samt reducere den negative indvirkning, som den menneskelige aktivitet har på miljøet. Ved at foretage denne investering håber vi på at tage et klart standpunkt – og sammen med vores Nordic Oil familie at kunne gøre en varig forskel.

ReSea-projektet stræber efter at gøre en forskel ved at rense have og kystlinjer i Indonesien med den hensigt at udvikle større indsatser globalt. Deres lukkede rensningssystem er en pålidelig måde at mindske mængden af ny plast, samtidig med, at det også fjerner spild fra det vand vi er afhængige af mht. mad, energi og et afbalanceret miljø. Med en bølge af miljøaktivisme, der fører til en større indsats mod de fire R’er – refuse, reuse, reduce, recycle – synes den førhen uopnåelige opgave at fjerne overdrevne mængder plast og ikke-vedvarende genstande fra verdenshavene, pludselig opnåelig. ReSea-projektet støtter målet med genanvendelse ved at behandle den genvundne plast så det kan bruges bæredygtigt.

Opsummering

Mange af de negative miljømæssige forandringer, vi er vidne til i dag, kan forhindres og afdæmpes med tid, anstrengelse og engagement. Hos Nordic Oil håber vi på sammen at kunne tage del i ansvaret for det uhensigtsmæssige forbrug, med håbet og ambitionen om at videregive en sund planet til fremtidige generationer.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.