Hvilke probiotika er effektive mod Helicobacter?

Update:
Hvilke probiotika er effektive mod Helicobacter?

Indledning: Hvilke probiotika for Helicobacter?

I moderne medicin spiller brugen af ​​probiotika for at behandle forskellige sygdomme, herunder dem forårsaget af mavebakterien Helicobacter pylori, en stadig vigtigere rolle. Probiotika som Lactobacillus reuteri kan være en effektiv metode til behandling og forebyggelse af infektioner med Helicobacter pylori. Denne artikel fremhæver brugen af ​​probiotika til behandling af Helicobacter pylori.

Hvilke tarmbakterier for Helicobacter pylori?

Lactobacillus reuteri er en af de vigtigste tarmbakterier i kampen mod Helicobacter pylori. Det arbejder rent fysisk og binder sig højt specifikt til overfladestrukturerne af H. pylori og danner et konglomerat, der kan skilles ud via tarmkanalens peristaltik. På denne måde fjernes bakterierne effektivt fra kroppen, uden at forårsage skade på tarmen.

Hvad hjælper bedst mod Helicobacter?

Den mest effektive behandling mod Helicobacter består normalt af fire lægemidler: en syre blocker, bismuth og to antibiotika (tetrazyklin og metronidazol). Denne fire-delt terapi varer normalt mindst 10 dage og sigter mod at dræbe bakterierne og genskabe balance i mave-tarmkanalen.

Hvad kan Helicobacter ikke lide?

For at bekæmpe Helicobacter og forhindre dens spredning, bør du undgå bestemte handlinger og fødevarer under behandlingen. Rygning og fødevarer, der fører til øget mavesyreproduktion, som kaffe, sure safter, stærke krydderier, stegt, røget og friturestegt mad, bør undgås.

Hvilke fødevarer dræber Helicobacter?

Der er flere fødevarer, der har en anti-Helicobacter effekt. For eksempel indeholder broccoli antioxidanten sulforaphan, som har evnen til at dræbe Helicobacter pylori. Grøn te har en dokumenteret bakteriehæmmende virkning, og tranebær indeholder anthocyaniner, der skulle modvirke tilknytningen af ​​Helicobacter pylori-bakterien.

Konklusion

Bekæmpelse af Helicobacter pylori kræver en omfattende strategi, der kan omfatte medicin, probiotika, ændringer i adfærd og kosttilpasninger. Med den rette tilgang og en afbalanceret kost kan kroppen gendanne balancen i tarmfloraen, og de gener, der er forbundet med Helicobacter pylori, kan lindres.

Tilbage til blog

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er efter vores bedste viden og er kun beregnet til informationsformål. Det er ikke en erstatning for professionel medicinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søg altid råd hos din læge eller en anden kvalificeret sundhedsudbyder med eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende en medicinsk tilstand.